Az Őrangyal

ujigazolványkep

Fa Kinga

Ki is az Őrangyal? Mit is érdemes tudni róla?
Családanya, két tündéri rosszcsont lánya van. Fruzsina októberben volt 5 éves, Bogi januárban lesz 10 éves. Ó, hogy repül az idő, hisz nem is olyan rég születtek. Sokat megélt emberektől hallotta, minél idősebb vagy, annál rövidebbek az évek. Lehet, hogy igazuk van? A lányok szépek, okosak, vidámak és elevenek. Azt hiszi ez azt jelenti, hogy egészségesek, ami a legfontosabb az életben.

Pénzügyi tanácsadó, már Fruzsina születése előtt kacsingatott ebbe az irányba, de 3 évet Vele is otthon szeretett volna tölteni, így tisztában van, hogy egy család költségvetését az egy keresős időszak, hogy le tudja amortizálni. Szereti a szakmáját, hivatásnak tekinti, úgy gondolja, eredeti végzettségétől nem távolodott el (földrajz-testnevelés szakos tanár), csak a tantárgy neve változott meg az idők során pénzügyi ismeretekre, és nem az iskolában, hanem az életben tanítja.
Hogy került ezzel a szakmával kapcsolatba? Tudatosult benne, hogy bár alapvetően, napi pénzügyi gondjaik nincsenek, de vállalkozóként nagyon kevés nyugdíjuk lesz, viszont a lányoknak annál magasabb tandíja, és a lakásuk sem még a végleges megoldás. Közben a családi költségvetést is két lábra szerette volna állítani és ekkor talált az interneten, dr Tóth András blogjára. Hogy mire nem jó az internet? Így talált egyszerre, megoldást a problémáira és egy új szakmát is, mert úgy gondolta ezekről a megoldásokról minél több embernek tudnia kellene.
Tanácsadása során, az egyik legfontosabb szempontja a biztonság. (Ugye ezt, már Maslow is megmondta?) Nem ok nélkül Őrangyal ő. Tudja a nők és azon belül is a családanyáknak különösen nagy az igényük a biztonság érzésére. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a pénzügyi életpályák felépítésénél, a megfelelő helyen és időtávon nem használja az értékpapír alapú befektetések előnyeit. Imádja kihasználni a legális adómegtakarítási megoldásokat is. Szereti megvizsgálni mindig minden lehetőséget, mi van, ha rosszabbul mennek a dolgok és mi van, ha minden ideálisan alakul, sőt extra pénzek folynak be a családi kasszába.
Hisz a tudatosan felépített programokban legyen szó a munkáról, a családról, a pénzről vagy akár sportról.
Teljesített már Ironman versenyt (3, 8 km úszás, 180 km kerékpár, 42 km futás), de ez már sajnos rég volt. A kitartása talán innen van?
A bloggolással most ismerkedik, ezért kérlek nézzétek el neki, ha nem minden tökéletes a blogján.
Optimista és szereti is körül venni magát ilyen emberekkel, de erőt is tud sugározni, remélhetőleg ez itt is érezhető lesz.

Elérhetőségei:
Fa Kinga
06 30 7373 398
kingafa@gmail.com